Wat is Winner Winner?

Vanaf 1 januari 2024 kunnen we in de EU steeds minder gebruik maken van de databases van bijvoorbeeld Meta (third party data). Wanneer je als ondernemer je eigen data op orde hebt, ben wij veel minder afhankelijk van dit soort grote techbedrijven. 
 
Winner Winner is speciaal hiervoor door Social Roots ontwikkeld. Dit is dé applicatie die op een sensationele manier mogelijk maakt dat jij klanten of gasten kunt bereiken én onderdeel maakt van je eigen community. Bouwen aan je eigen data.

Winner Winner is een slimme applicatie die bedrijven de mogelijkheid biedt om op heel eenvoudige wijze data te verzamelen en een eigen community te bouwen of uit te bouwen. Vanaf slechts 2 euro per dag bouw je aan je eigen klanten database. Deze database is geld waard. Het geeft je als ondernemer de mogelijkheid om een opt-in te krijgen van je doelgroep en een akkoord om je doelgroep opnieuw te benaderen via bijvoorbeeld e-mail of WhatsApp-verzendlijsten.

Bel ons op 088-999 8778 als je interesse hebt en kijk voor meer info op de website van Winner Winner.
 
 
Onlangs hebben wij een artikel geschreven over hoe het landschap van online privacy verandert en hoe je hier met de slimme tool Winner Winner op in kunt spelen. Benieuwd? Lees hieronder meer.
 
Privacywetgeving en Online Marketing: Navigeren in het Nieuwe Landschap van Data

Introductie Privacywetgeving verandert het landschap van online marketing voortdurend, en met ingang van 1 januari gaat de nieuwe regelgeving omtrent third-party cookies van kracht. In dit artikel leggen we uit wat third-party cookies zijn, waarom dit belangrijk is en hoe dit de marketingstrategieën van veel bedrijven zal beïnvloeden. Ook laten...

Naar de website