About

Social Roots is dé one-stop digital agency. Wij gebruiken data, creativiteit en ervaring om een bedrijf of product een sterk merk te maken. Met de juiste social media strategie bouw je aan vertrouwen én aan je eigen community.

Het maken van goede content is essentieel, maar het verspreiden over de diverse digitale kanalen zorgt voor de juiste impact. Wij maken de content die aansluit bij de social en digital media strategie. Denk aan het creëren en bewerken van fotomateriaal, graphic design en videocontent.

De kennis en expertise over gedrag van de juiste doelgroep op Meta (Facebook, Instagram en WhatsApp), Snap, TikTok, LinkedIn, Google, WordPress, Shopify en Mailchimp worden ingezet om ‘the winning method’ waar Social Roots naar streeft te laten werken.

Social Roots is in zowel 2022 als 2023 onderscheiden met een FD Gazelle Award én is in 2023 uitverkozen tot Beste Digital Agency volgens FONK. En daar zijn we trots op! Dit kan namelijk niet zonder jullie, onze tevreden opdrachtgevers.

Social Roots heeft in-house kennis van alle vormen van digital marketing, WordPress en WooCommerce én Shopify development, ondersteunen bedrijven bij hun 360º contentstrategie en verzinnen concepten die voor onze klanten renderen. Benieuwd hoe wij dat doen? Plan een afspraak met ons in!

 

Social Roots bekroond tot Beste Digital Agency van 2023 door FONK!

Bij Social Roots streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Het is dan ook met grote trots dat we delen dat we door FONK...

Voor het tweede jaar op rij een FD Gazelle Award!

Geweldig nieuws! Voor het tweede opeenvolgende jaar is Social Roots onderscheiden met de FD Gazelle Award. In een competitieve sector als die van de online medialandschap...