About

Social Roots is dé one-stop digital agency. Wij gebruiken data, creativiteit en ervaring om een bedrijf of product een sterk merk te maken. Met de juiste social media strategie bouw je aan vertrouwen én aan je eigen community.

Het maken van goede content is essentieel, maar het verspreiden over de diverse digitale kanalen zorgt voor de juiste impact. Wij maken de content die aansluit bij de social en digital media strategie. Denk aan het creëren en bewerken van fotomateriaal, graphic design en videocontent.

De kennis en expertise over gedrag van de juiste doelgroep op Meta (Facebook, Instagram en WhatsApp), Snap, TikTok, LinkedIn, Google, WordPress, Shopify en Mailchimp worden ingezet om ‘the winning method’ waar Social Roots naar streeft te laten werken.

Social Roots heeft in-house kennis van alle vormen van digital marketing, WordPress en WooCommerce én Shopify development, ondersteunen bedrijven bij hun 360º contentstrategie en verzinnen concepten die voor onze klanten renderen. Benieuwd hoe wij dat doen? Plan een afspraak met ons in!