Voor het tweede jaar op rij een FD Gazelle Award!

Geweldig nieuws! Voor het tweede opeenvolgende jaar is Social Roots onderscheiden met de FD Gazelle Award. In een competitieve sector als die van de online medialandschap is dit absoluut geen vanzelfsprekendheid. Dat we deze bekende prijs nu al twee jaar achter elkaar ontvangen, is een mooie erkenning voor al onze medewerkers, partners en opdrachtgevers.

De FD Gazelle Award, uitgereikt door Het Financieele Dagblad, is een teken van buitengewone groei en prestatie. Dat een bedrijf als de onze zich kan onderscheiden in deze competitieve markt, geeft aan dat we relevant zijn.

Onze groei en waardering in de markt komt door de innovatieve manier van werken en onze fantastische mensen die dag en nacht klaar staan voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn belangrijk. Voor hen willen wij het onderscheidende Social Media bedrijf zijn op content, online strategie, data en e-markering. Wij willen het verschil maken.

Elke dag willen wij de beste zijn waarin onze opdrachtgevers een centrale rol spelen. Hun feedback en vertrouwen geven ons de mogelijkheid te blijven innoveren, te vernieuwen en onze knowhow te delen.

Het zijn uitdagende tijden zowel economisch als op wetgeving. Daar zijn wij ons van bewust en spelen daar op in. Wij innoveren op diverse speelvelden, zoals AI, datamining en sustainability. De focus ligt bij ons om de opdrachtgevers maximaal te bedienen met alle mogelijke service en ontwikkelingen.

Wij lopen voorop in de markt en zetten vol in op de ontwikkeling van onze eigen datamining systemen. Een sprekend voorbeeld hiervan is winnerwinner.nl, een platform waar de klant volledig eigenaar is van zijn eigen data. Hierop baseren wij onze online marketingstrategieën om zo het optimale economische resultaat te bereiken.

Het is voor ons een eer om samen te werken met zoveel loyale partners die vertrouwen hebben in onze visie. Dankzij dit vertrouwen blijven wij ons continu ontwikkelen en halen wij dagelijks het beste uit ons team.

We kijken uit naar nog meer gezamenlijke successen in de toekomst!

Sander van Liempt, oprichter Social Roots