Social Roots bekroond tot Beste Digital Agency van 2023 door FONK!

Bij Social Roots streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Het is dan ook met grote trots dat we delen dat we door FONK zijn uitgeroepen tot het Beste Digital Agency van 2023. Deze prestigieuze onderscheiding is een moment van grote erkenning en reflectie voor ons hele team.
 
 

FONK Awards 2023

De FONK150 Best Agencies is een jaarlijks hoogtepunt in de creatieve industrie, waarbij de beste bureaus worden erkend op basis van klanttevredenheid en innovatieve prestaties. Dit jaar was de competitie intenser dan ooit, met een vereiste gemiddelde score van een 8 of hoger. Social Roots wist een indrukwekkend gemiddelde van 9,92 te behalen, een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Onze aanpak

Onze filosofie bij Social Roots is altijd geweest om grenzen te verleggen. We combineren creatieve ideeën met geavanceerde technologie om digitale ervaringen te creëren die resoneren en verbinden. Deze prijs bevestigt dat onze aanpak niet alleen uniek is, maar ook effectief in het leveren van resultaten die onze klanten waarderen.

Teamwerk en innovatie

Deze erkenning behoort toe aan ons hele team. Elke strategie, campagne en digitale oplossing die we ontwikkelen, is het resultaat van een collectieve inspanning van ons getalenteerde team. We geloven sterk in innovatie als een teaminspanning en deze prijs is een bewijs van de creativiteit en het harde werk van iedereen bij Social Roots.

Met dank aan onze klanten!

Onze klanten zijn de kern van ons succes. Hun vertrouwen in ons team en onze visie heeft ons in staat gesteld om grenzen te verleggen en opmerkelijke digitale ervaringen te leveren. We zijn diep dankbaar voor hun steun en samenwerking, die essentieel zijn geweest in onze reis naar deze prestatie.

Toekomstige ambities

Terwijl we deze mijlpaal vieren, kijken we ook vooruit naar nieuwe uitdagingen en kansen. We blijven ons richten op innovatie en het leveren van uitstekende digitale oplossingen. Focus daarbij ligt ook op het door ons ontwikkelde Winner Winner, wat het makkelijk maakt op een speelse wijze data te verzamelen van je doelgroep. Ons doel blijft om de norm te zetten in de digitale industrie en een positieve impact te blijven maken voor onze klanten en hun publiek.

Dankbaar

We zijn vereerd met de titel van Beste Digital Agency van 2023 en kijken ernaar uit om deze erkenning te gebruiken als een springplank naar nog grotere en betere prestaties in de toekomst. Bedankt aan FONK, ons ongelooflijke team, en onze gewaardeerde klanten voor het mogelijk maken van dit moment.